EKSPRESNO BRZ OBROK od starog hleba: Napravite hrskave zalogaje sa zanimljivim dodacima (RECEPT)
15.11.2022.
09:14
Komentari (0)
Više ga nećete bacati
Potrebno je:
- jedan list suve slanine
- 3 jaja
- malo slatke paprike mlevene
- soli, po želji bibera
- origano
- 50 gr rendanog kačkavalja
- 1 svež paradajz
- malo ulja
NOVAK I JELENA SE U NJEGA KUNU: Ovaj MOĆNI NAPITAK menja život iz korena - Potpuno čisti telo od otrova i masnoća (RECEPT)
NOVAK I JELENA SE U NJEGA KUNU: Ovaj MOĆNI NAPITAK menja život iz korena - Potpuno čisti telo od otrova i masnoća (RECEPT)
STARI SRPSKI NARODNI RECEPTI PROTIV GRIPA: Jedan od njih je proverena pileća čorba - ojačaće imunitet u danu
STARI SRPSKI NARODNI RECEPTI PROTIV GRIPA: Jedan od njih je proverena pileća čorba - ojačaće imunitet u danu
Priprema:
Sitno iseckati na kockice slaninicu pa je propržiti na malo ulja (samo podmazati četkom) pa kad se slanina lepo zarumeni ubaciti kriške hleba i zapeći ga 2-3 minuta.
Ulupati jaja, posoliti, dodati papriku, origano, po želji bibera. Sipati preko jaja i malo jaja sipati ispod hleba.
Okrenuti hleb koristeći neki tanjir, pa okrenuti jaja naopako. Preko hleba i jaja dodati pola rendanog kačkavalja pa kriške paradajza.
Preko paradajza, drugi deo kačkavalja. Poklopiti da se kačkavalj otopi i paradajz malo omekne. Istresti na okrugli tanjir i servirati toplo.
Predlog:
Umesto paradajza može se staviti kečap deca to jako vole ili majonez.