Pitu sa JABUKAMA kakvu do sada NISTE JELI! Baka je DODALA neočekivani SASTOJAK, svi VOLE ovo da JEDU
23.04.2021.
08:47
Komentari (0)
Ukusno, brzo i lako za pripremu.
Danas nam iz bakine kuhinje stiže recept za pitu sa jabukama. Odličan predlog da se zasladite za užinu ili možda doručak.
Svako jutro u VODU DODAJ ovu namirnicu: Čisti KOŽU, CREVA, smiruje UPALE, podstiče probavu, reguliše MOKRENJE
Svako jutro u VODU DODAJ ovu namirnicu: Čisti KOŽU, CREVA, smiruje UPALE, podstiče probavu, reguliše MOKRENJE
Znate li ŠTA UNOSITE U ORGANIZAM sa samo jednom konzervom marinirane RIBE? LISTA je DUGAČKA
Znate li ŠTA UNOSITE U ORGANIZAM sa samo jednom konzervom marinirane RIBE? LISTA je DUGAČKA
Potrebno je:
- 600 gr jabuka
- malo cimeta
- 3 pudinga
- 750 ml. mleka
- šećer za puding
- 2 kašike meda
- 2 vanilin šećera za puding
- 1/2 kg. kora
- ulje
Priprema:
Skuvati puding sa šećerom i vanilin šećerom i prohladiti. Jabuke očistiti i izrendati. Dodati 2 kašike meda i malo cimeta. Pleh podmazati pa staviti po jednu koru pouljiti, drugu pa pouljiti i premazati jabukama. Tako pola kora.
U sredinu staviti sav puding i rasporediti. Zatim opet kore ulje i jabuke. Na svaku drugu koru stavite jabuke. Završite sa dve prazne kore samo ih premažite uljem. Isecite oštrim nožem na kocke i pecite oko 50-55 min na 180 stepeni C.
Detaljno uputstvo pogledajte na videu.