Питу са ЈАБУКАМА какву до сада НИСТЕ ЈЕЛИ! Бака је ДОДАЛА неочекивани САСТОЈАК, сви ВОЛЕ ово да ЈЕДУ
23.04.2021.
08:47
Коментари (0)
Укусно, брзо и лако за припрему.
Данас нам из бакине кухиње стиже рецепт за питу са јабукама. Одличан предлог да се засладите за ужину или можда доручак.
Свако јутро у ВОДУ ДОДАЈ ову намирницу: Чисти КОЖУ, ЦРЕВА, смирује УПАЛЕ, подстиче пробаву, регулише МОКРЕЊЕ
Свако јутро у ВОДУ ДОДАЈ ову намирницу: Чисти КОЖУ, ЦРЕВА, смирује УПАЛЕ, подстиче пробаву, регулише МОКРЕЊЕ
Знате ли ШТА УНОСИТЕ У ОРГАНИЗАМ са само једном конзервом мариниране РИБЕ? ЛИСТА је ДУГАЧКА
Знате ли ШТА УНОСИТЕ У ОРГАНИЗАМ са само једном конзервом мариниране РИБЕ? ЛИСТА је ДУГАЧКА
Потребно је:
- 600 гр јабука
- мало цимета
- 3 пудинга
- 750 мл. млека
- шећер за пудинг
- 2 кашике меда
- 2 ванилин шећера за пудинг
- 1/2 кг. кора
- уље
Припрема:
Скувати пудинг са шећером и ванилин шећером и прохладити. Јабуке очистити и изрендати. Додати 2 кашике меда и мало цимета. Плех подмазати па ставити по једну кору поуљити, другу па поуљити и премазати јабукама. Тако пола кора.
У средину ставити сав пудинг и распоредити. Затим опет коре уље и јабуке. На сваку другу кору ставите јабуке. Завршите са две празне коре само их премажите уљем. Исеците оштрим ножем на коцке и пеците око 50-55 мин на 180 степени Ц.
Детаљно упутство погледајте на видеу.