GOTOVO DOK SI REKAO "KEKS": Neodoljive makarone zapečene u rerni, po BAKINOM RECEPTU - brze i preukusne (VIDEO)
Tražiće se tanjir više!
Hrskave spolja i mekane iznutra, zapečene makarone mame poglede i bude sva čula na kojoj god trpezi da se pojave!
Bilo da ste ljubitelji intezivnijih ukusa ili preferirate neutralnije obroke, zapečena testenina odgovoriće na vaše zahteve. Jednostavna za pripremu, neodoljivo ukusna i primamljivog izgleda, zapečena pasta osvojila je srce mnogim gurmanima.
Dok je BIK prezahtevan, LAVA čekaju ogromne promene: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za 12. APRIL
TANAK STRUK ZA SAMO PAR DANA: Ovo je ishrana koja bukvalno TOPI KILOGRAME - samo izbegavajte OVE namirnice
NE BACAJTE DŽABE PARE: Tradicionalni RECEPT kako da izbelite jaja za svega 10 MINUTA - potrebno je samo 2 STVARI
Potrebno je:
- 250 gr testenine
- 400 ml . mleka
- 1 jaje
- 1 kašika brašna
- 3-4 čena seckanog belog luka
- 100 gr sira
- malo rendanog kačkavalja
- ulje so..biber
- peršunovog lista
Priprema:
Skuvati testeninu procediti. Izmešati sir jaje pa ubaciti u testeninu. U tiganj sipati malo ulja, dodati ravnu kašiku brašna i seckan beli luk pa propržiti da dobije krem boju.
Sipati mleko i mešati da provri.
Dodati so, biber malo rendanog kačkavalja i peršunov list i izmešati.
Tepsiju 22 cm. premazati maslinovom uljem i sipati testeninu. a odozgo soss i prodrmati odozgo dodati još malo rendanog kačkavalja. Peći na 220 stepeni C oko 30 minuta da zarumeni.