ПРАВО ИЗ МОРА: Скуша са путером
21.10.2014.
10:51
Коментари (0)
Сервирајте свежину мора драгим гостима.
Потребно:
- 4 скуше
- 75г путера
- сок од ¼ лимуна
- ½ кафене кашичице љутог сенфа
- ½ везе сецканог першуна
- уље, бибер, со, мешавина зачина
Припрема:
Засладите се тортом са чоколадним мусом
Очистити рибу – скинути главе, извадити леђне кости, опрати их и осушити убрусом. Тигањ за роштиљ напунити уљем до жице за роштиљ. Рибе побиберити и ставити у тигањ, па пећи са обе стране по два минута. Пребацити у топлу чинију и посолити. Путер умутити пенасто и додати му лимунов сок, сецкан першун и зачине. Сервирати уз врелу рибу и кромпир салату.