ЗАБОРАВИТЕ НА РЕРНУ: Ова преукусна торта се не пече!
Ово је права посластица за све љубитеље Милка чоколаде.
Потребно:
- 1 литар млека
- 10 супених кашика шећера
- 3 пудинга од ваниле
- 300г млечне милка чоколаде
- 100г беле милка чоколаде
- 500мл слатке павлаке
- плазма кекс
Припрема:
Да ли сте већ правили торту од кокица?
Одузмите мало млека како бисте размутили пудинге и шећер, а остатак ставите да проври – па потом закувајте размућену масу од шећера и пудинга. Поделите врућу смесу на два дела и у један ставите млечну, а у други белу чоколаду. Мешајте док се не отопи и оставите да се охлади.
Слатку павлаку умутите, па четвртину количине ставите у бели, а четвртину у црни крем.
Ставите кесу у округлу шерпу, па излијте бели крем, а преко њега остатак слатке павлаке. Одозго нанесите тамни фил, али све радите полако и обазриво.
Кекс умочите у млеко и поређајте одозго, преклопите ивице кесе па ставите у фрижидер на неколико сати, а најбоље је да преноћи. Извадите, отворите кесу, поклопите тањиром за сервирање и окрените.
Уколико желите, торту можете премазати шлагом или прелити глазуром од црне чоколаде.