Ово је рецепт за ОМИЉЕНУ ДЕЧИЈУ ХРАНУ - Врло лако је можете припремити код куће и ИЗНЕНАДИТИ МАЛИШАНЕ
24.01.2021.
15:41
Коментари (0)
Као они из МекДоналдса.
Кувар Нико, на свом YouTube каналу поделио је рецепт за пилеће медаљоне, познатије као "nuggetsi" у којима можете уживати са својим малишанима током викенда. Припрема је заиста једноставна и брза, само следите ова упутства.
Састојци:
- 230мл воде
- Два јајеја
- Две кашице сенфа
- Једна кашичиа белог лука у праху,
- бибер
- со
- 65 г кукурузног брашна
- 125 г белог, глатког брашна
- Пакет пилећих прса - без коже и кости
Није све тако црно: Ево које ДОБРЕ СТВАРИ нам је 2020. донела!
Није све тако црно: Ево које ДОБРЕ СТВАРИ нам је 2020. донела!
Ако у WC ШОЉУ УБАЦИШ ЈЕДАН ЧЕН БЕЛОГ ЛУКА изненадићеш се шта се догодити кад ујутру уђеш у купатило
Ако у WC ШОЉУ УБАЦИШ ЈЕДАН ЧЕН БЕЛОГ ЛУКА изненадићеш се шта се догодити кад ујутру уђеш у купатило
Никада немојте партнеру ПРЕТИТИ РАЗВОДОМ - Нећете ништа постићи, ево зашто
Никада немојте партнеру ПРЕТИТИ РАЗВОДОМ - Нећете ништа постићи, ево зашто
Припрема: Прво узмите пилећа прса и убаците их у блендер са једном кашичицом соли и једним јајем, преноси The Сун.
- Блендајте пилетину док не добијете нешто између пасте и млевеног меса - саветује Нико. У једну посуду ставите кукурузно брашно, а од млевене пилетине обликујте медаљоне - то ћете најбоље направити рукама које сте претходно лагано намочили под водом. Сваки медаљон уваљајте у кукурузно брашно, отресите вишак и положите на папир за печење. Сада је време да направите смесу за панирање. У великој посуди помешајте обично брашно, јаје, сенф, бели лук, лук, бибер и со и још мало кукурузног брашна. Добро помешајте док не добијете смесу фине текстуре - нити преретка, нити прегуста. Уваљајте сваки медаљон у смесу и ставите их у замрзивач на један сат. За пржење користи канола уље, али каже да можете користити које год имате код куће. - Убаците медаљоне у загрејано уље и пржите пет минута. Извадите их ван, оцедите и оставите пар минута да одстоје. Затим их поновно пржите у уљу, али овај пут 3-4 минута. Оцедите их на папирнатом пешкир и послужите уз пржене кромпириће и омиљени умак.