Поховане тиквице: Сочни предлог за недељни ручак! (РЕЦЕПТ)
24.04.2020.
15:26
Коментари (0)
Пробајте.
Оброк са тиквицама је хранљив и укусан, те смо сигурни да ћете прсте полизати.
Супер трик за шарање ускршњих јаја: Неодољиве туфнице на два једноставна начина!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/520/uskrsnja-jaja.jpg?itok=XcjJCHXq)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/520/uskrsnja-jaja.jpg?itok=XcjJCHXq)
Супер трик за шарање ускршњих јаја: Неодољиве туфнице на два једноставна начина!
Правила припреме јаја за Васкрс: Колико се кувају да не попуцају и колико дуго могу да стоје![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/04/16/jaja.jpg?itok=IZB0ZwBV)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/04/16/jaja.jpg?itok=IZB0ZwBV)
Правила припреме јаја за Васкрс: Колико се кувају да не попуцају и колико дуго могу да стоје
ОВО ТРЕБА ДА УРАДИТЕ СА СТАРОМ ЧУВАРКУЋОМ: Сви праве КОБНУ ГРЕШКУ и навлаче ЗЛО и БОЛЕСТ у кућу![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/520/crveno.jaje_.jpg?itok=XI61hxKv)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/520/crveno.jaje_.jpg?itok=XI61hxKv)
ОВО ТРЕБА ДА УРАДИТЕ СА СТАРОМ ЧУВАРКУЋОМ: Сви праве КОБНУ ГРЕШКУ и навлаче ЗЛО и БОЛЕСТ у кућу
Састојци:
- 3 мање тиквице
- 3 кашике брашна
- 2 јаја
- со
- бибер
- 500 мл павлаке
- 2 чена белог лука
Припрема:
- Добро оперите тиквице и одстраните петељку.
- Исецкајте их на уздужне кришке, те посолите и побибирете.
- У један тањир умутите јаја која сте претходно посолили, а у други ставите брашно.
- Загрејте уље, уваљате тиквице у брашно, а затим у јаја, па испржите једну туру.
- Поређајте тиквице у малу тепсију.
- У посуду ставите павлаку и ситно исецкан бели лук.
- Посолите и додајте мало воде.
- Када поређате тиквице, премажите их павлаком.
- Поновите поступак четири пута.
- Тиквице можете сервирати и хладне, а уфрижидеру могу да стоје до три дана.
Само се на први мах чини да је компликовано: Поховани карфиол са белим луком и павлаком у рерни![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/08/27/profimedia-0341484015.jpg?itok=bjnMTO5H)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/08/27/profimedia-0341484015.jpg?itok=bjnMTO5H)
Само се на први мах чини да је компликовано: Поховани карфиол са белим луком и павлаком у рерни
Како да избелите јаја? Супер трик да буду савршена за фарбање и украшавање![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/520/jaja-vaskrs.jpg?itok=u1fnO1eY)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/520/jaja-vaskrs.jpg?itok=u1fnO1eY)
Како да избелите јаја? Супер трик да буду савршена за фарбање и украшавање
Ручак по грчком рецепту: Пилетина са лимуном и кускусом![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/330764/profimedia-0255182506.jpg?itok=T37V-217)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/330764/profimedia-0255182506.jpg?itok=T37V-217)
Ручак по грчком рецепту: Пилетина са лимуном и кускусом
Савршени оброк за тили час: Пилетина са преливом и белим луком (РЕЦЕПТ)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/2014/12/14/profimedia-0168650065.jpg?itok=4xgEiUjk)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/2014/12/14/profimedia-0168650065.jpg?itok=4xgEiUjk)
Савршени оброк за тили час: Пилетина са преливом и белим луком (РЕЦЕПТ)