ПОСЛАСТИЧАРИ СА ДВОРА ОТКРИЛИ: Рецепт за омиљени празнични колач краљевске породице
05.01.2020.
12:48
Коментари (0)
Пробајте и ви!
Посластичари са краљевског двора су објавили видео снимак на званичном инстаграм профилу у којем откривају рецепт за овај слаткиш. Слатки залогаји у којима чланова породице највише уживају су кексици са циметом.
КАФА ЈЕ ВОЋЕ: Ово су ЧИЊЕНИЦЕ о омиљеном напитку које до сада нисте чули!
КАФА ЈЕ ВОЋЕ: Ово су ЧИЊЕНИЦЕ о омиљеном напитку које до сада нисте чули!
Ако погледате овај видео одушевићете се шта ће вам се десити са мозгом
Ако погледате овај видео одушевићете се шта ће вам се десити са мозгом
Једноставно и брзо, иделано за празничне дане! Овакве медењаке нисте пробали до сад! (РЕЦЕПТ)
Једноставно и брзо, иделано за празничне дане! Овакве медењаке нисте пробали до сад! (РЕЦЕПТ)
Састојци:
- 360 г шећера у праху
- 85 грама беланаца
- 20 г лимуновог сока
- 300 г млевених бадема
- 115 г кандираног воћа
- 1/2 исецканог лимуна
- 12 г млевеног цимета
- 1/4 кашићице млевеног каранфилић
Припрема:
Измешајте шећер, беланца и лимунов сок. Трећину смесе извадите са стране за последњи корак, премазивање кексића. Додајте остатак састојака, па рукама замесите тесто, а потом га развуците на дебљину од око 1 цм.
Смесу ставите у фрижидер на минимум сат времена, а онда га обликујте у кексиће калупима по избору.
Испратите потпуно рецепт краљевске породице и направите облик звездица или изаберите сами онај који вам се највише допада.
Пеците 15 минута на температури од 160 степени, па оставите их пола сата да се охладе.
ОТРЕЗНИ СЕ у секунди и избегни последице пијанства
ОТРЕЗНИ СЕ у секунди и избегни последице пијанства
ЗА СВЕ ГУРМАНЕ: Ово је ОРИГИНАЛНИ рецепт за ЛАЗАЊЕ из Болоње, овако то раде У ИТАЛИЈИ!
ЗА СВЕ ГУРМАНЕ: Ово је ОРИГИНАЛНИ рецепт за ЛАЗАЊЕ из Болоње, овако то раде У ИТАЛИЈИ!
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Одговорите на ова Фројдова ПИТАЊА и сазнаћете много тога О СЕБИ!
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Одговорите на ова Фројдова ПИТАЊА и сазнаћете много тога О СЕБИ!
Јела без бибера су незамислива: Ову грешку најчешће правимо приликом његове употребе
Јела без бибера су незамислива: Ову грешку најчешће правимо приликом његове употребе
ТРАДИЦИЈА КОЈА СЕ НЕ ПРЕСКАЧЕ! За празнике ово обавезно мора бити део трпезе!