Прсте да полижете: Како најлакше испећи мање прасе или део прасета у рерни
20.04.2020.
13:48
Коментари (0)
Одушевићете се!
Погледајте како можете најлакше испећи мање прасе или део прасета у рерни... Рецепт је лаган, а исход се зна - лизаће те прсте.
Ручак спреман очас посла: Посне пљескавице од туњевине
Ручак спреман очас посла: Посне пљескавице од туњевине
Прави специјалитет: Посна сарма са сувим шљивама (РЕЦЕПТ)
Прави специјалитет: Посна сарма са сувим шљивама (РЕЦЕПТ)
Загрејте се и ојачајте имунитет: Ништа боље не лечи од домаће супе! (РЕЦЕПТ)
Загрејте се и ојачајте имунитет: Ништа боље не лечи од домаће супе! (РЕЦЕПТ)
Потребно је:
- Мање прасе и лии део прасета
- соли
- мало уља
- мало пива за премазивање
- неколико летвица за подметање
Прирема:
Месо добро посолити и утрљати со у прасе, сасвим мало бутове засећи ако је дебље и ту ставити со.
Испод прасета поређати танке летвице да нам се месо не залепи за плех. У плех сипати мало воде. Укључити рерну на 250 степени па је смањити на око 170 степени Ц.
Можете покрити и фолијом коју ћете касније склонити.
Повремено месо премазивати пивом оли мешавином иља, воде и соли. Водити рачуна да у плеху увек буде воде. Кад је месо већ печено немојте сипати воду више.
Да ли је месо печено испробајте ножем - прободите га ако нож лагано улази знаћете да је печено.
Савршени оброк за тили час: Пилетина са преливом и белим луком (РЕЦЕПТ)
Савршени оброк за тили час: Пилетина са преливом и белим луком (РЕЦЕПТ)
Супер трик за шарање ускршњих јаја: Неодољиве туфнице на два једноставна начина!
Супер трик за шарање ускршњих јаја: Неодољиве туфнице на два једноставна начина!
Правила припреме јаја за Васкрс: Колико се кувају да не попуцају и колико дуго могу да стоје
Правила припреме јаја за Васкрс: Колико се кувају да не попуцају и колико дуго могу да стоје
ОВО ТРЕБА ДА УРАДИТЕ СА СТАРОМ ЧУВАРКУЋОМ: Сви праве КОБНУ ГРЕШКУ и навлаче ЗЛО и БОЛЕСТ у кућу
ОВО ТРЕБА ДА УРАДИТЕ СА СТАРОМ ЧУВАРКУЋОМ: Сви праве КОБНУ ГРЕШКУ и навлаче ЗЛО и БОЛЕСТ у кућу