БАКИН РЕЦЕПТ за укусан и БРЗ РУЧАК: Тиквице у комбинацији са МЕСОМ - сочне и пуне фила, топе се у устима
05.06.2023.
08:14
Коментари (0)
Пуњене тиквице су оброк који се веома брзо и лако припрема
Потребно је:
- 2 веће тиквице
- 300 гр пилећег меса
- 100 гр суве сланине
- 1 парадајз
- мало качкаваља
- зачин за пилетину
- бибер
- слатка павлака
- 2 чена белог лука
- 1 кашика соја соса
- уље
ДОДАЛА МЕСО И КРОМПИР - Потпуно другачији укус ПЉЕСКАВИЦА од ТИКВИЦА по рецепту из бакине кухиње (ВИДЕО)
ДОДАЛА МЕСО И КРОМПИР - Потпуно другачији укус ПЉЕСКАВИЦА од ТИКВИЦА по рецепту из бакине кухиње (ВИДЕО)
ПОСНО ЈЕЛО, ИДЕАЛНО ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Припремите кромпир по бакином рецепту, тајни састојак који побољшава укус (ВИДЕО)
ПОСНО ЈЕЛО, ИДЕАЛНО ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Припремите кромпир по бакином рецепту, тајни састојак који побољшава укус (ВИДЕО)
Припрема:
Месо исећи на коцкице додати млевени бибер, слатку паприку, зачин, издробљен бели лук, соја сос. Оставити да месо одстоји покривено. Тиквице мало огулити па издубити, направити као чамац. Месо ређати на роштиљски штапић, сува сланина на листиће, мало парадајза, качкаваљ, месо... и тако редом.
Убацити у тиквицу ражњић. Можете у остатак маринаде уваљати младог кромпирића па ставити око ражњића и тиквица. Пећи на 200 степени Ц 50 минута. Служити топло. Фантастичан укус. Пријатно!