Толико су УКУСНИ да неће остати НИ МРВА! ЗАПЕЧЕНИ СЕНДВИЧи одлични за доручак или лагану вечеру, а припрема ПРЕЈЕДНОСТАВНА
Овај брзи рецепт комбинује хрскавост и сочност за савршен оброк или лагано вечерње уживање. Са свежим поврћем и ароматичним сиром, печени сендвичи пружају неодољиву сензацију. Једноставна припрема без сувишних компликација гарантује укусан залогај који ће освојити сва непца.
Овај рецепт доноси савршену комбинацију хрскавог и сочног, идеалног за брзински оброк или уживање у лаганој вечери. Са свежим састојцима попут поврћа и ароматичног сира, ови запечени сендвичи ће сигурно задовољити ваше укусе.
Без сувишних компликација, припрема је једноставна, а резултат је укусан залогај који ће освојити сва непца. Погледајте кораке и уживајте у овом брзом и укусном рецепту који ће постати омиљени део вашег менија.
Бухтлиице МЕКАНЕ као пена - Бакин рецепт за ВАЗДУШАСТЕ ролнице, одличне су за сваку ПРИЛИКУ
Божићна трпеза ће бити 100 пута ЗДРАВИЈА ако додате ову СУПЕРХРАНУ! Дијететичарка Лена истиче да СНИЖАВА ПРИТИСАК који остала храна диже
Састојци:
- 2 јаја
- 100 г сира
- 1 кашика киселе павлаке
- 200 мл јогурта
- Мало уља
- Мало коцкица качкаваља
- 2 кисела краставчића
- 2 кисела паприка
- 1 мањи парадајз
- 1 млади лук
- Сечен стари хлеб
Припрема:
Умочити доњи део хлеба у јогурт и поређати у подмазан плех. Намочени део иде на доњи део, тј. на плех, а сув део иде горе.
Измешати јаја, сир, павлаку и уље. Распоредити смесу по хлебу.
Исецкати паприку, краставчиће, парадајз, качкаваљ и лук. Посолити и додати мало уља, затим све измешати. Кашиком поделити смесу и ставити на хлеб преко сира. Распоредити и додати мало коцкица качкаваља.
Пећи у претходно угрејаној рерни на 220 степени Ц око 30 минута.
Ова укусна комбинација ће вам приуштити неодољиву посластицу која ће нестати у трену!