Ручак НА КАШИКУ - Направите БОРАНИЈУ по бакином рецепту, због ових зачина правићете је само на овај начин (ВИДЕО)
20.10.2023.
07:49
Коментари (0)
Преукусно јело, здраво и хранљиво!
Сви љубитељи куваних јела уживаће у овом дивном укусу, који ће вам покренути сва чула, а реч је о боранији са млевеним месом.
Потребно је:
- 1 главица црног лука
- 1 већа шаргарепа
- 1 већа свежа паприка
- 300 гр млевеног меса
- 2 парадајза
- 600 гр бораније
- 1 кашичица мл паприке
- 1 кашика зачина сувог
- соли
- по жељи млевен бибер
- 3 чена белог лука
- 1 касика кукурузног брашна
- уље
- персунов лист
Напитак ЗА РАВАН СТОМАК - У воду са лимуном дода се једна ЖИТАРИЦА, пије се ујутру, ефекат ће вас одушевити
Напитак ЗА РАВАН СТОМАК - У воду са лимуном дода се једна ЖИТАРИЦА, пије се ујутру, ефекат ће вас одушевити
НИ У ЛУДОМ БЕСУ! Воду треба пити што чешће, али у овим ситуацијама то може изазвати ВЕЛИКЕ КОМПЛИКАЦИЈЕ по ЗДРАВЉЕ
НИ У ЛУДОМ БЕСУ! Воду треба пити што чешће, али у овим ситуацијама то може изазвати ВЕЛИКЕ КОМПЛИКАЦИЈЕ по ЗДРАВЉЕ
Припрема:
На уљу проржити сецкан лук, паприку и шаргарепу. Додати млевено месо па га динстати на луку. Додати опрану и исецену боранију. Додати парадајз на коцкице, мл. паприку, суви зацин и налити водом да се кува. Кувану боранију запржити воденом запршком. У лонциц ставити кашику кукурузног брашна или кашику инстанта од неке крем супе па додати мало воде и размутити. Сипати у боранију, измешати и пустити да ври још 2 минута. Ако треба посолити још додати млевени бибер. На крају убацит сецкан першунов лист. То је то... наш ручак је готов, уживајте.