Домаћи БУРЕК из БАКИНЕ кухиње! Једноставан РЕЦЕПТ који се БРЗО припрема, а потребно ти је само 6 САСТОЈАКА!
Укућани ће бити одушевљени!
Како направити бурек са месом у домаћој радиности са богатим надевом, хрскавом кором и укусом који покреће сва чула.. Пекарски бурек ни приближно овако добар као овај. Вреди направити, пробати и уживати у сваком залогају.
ЗАВРШИЛА ЈЕ У ПОЖАРЕВАЧКОМ ЗАТВОРУ Након ријалитија у стану су пронашли шест килограма дроге, тврдила је да је намештаљка - али је раскринкана
Месец рођења открива: КАКАВ ПАРТНЕР ти је заиста потребан!
Потребно је:
- 500 гр мл. меса
- 2 главице црног лука
- 1/2 кг танких кора
- соли..бибера
- уљја
- 200 мл воде
Припрема:
Испржити ситно сецкан црни лук па додати млевено месо и пропржити. Посолити побиберити...Тепсију 24 цм пречника добро подмазати уљем па је прекрити кором.
Три коре згужвати као хармонику па прекрити дно. мало поуљити и попрскати водом. Прекрити са друге три коре згужване. И њих поуљити и попрскати водом. Тако и трећи ред па убацити трећину меса а зати идемо исто као први пут три реда кора па месо kore...meso коре... Прекрити кором и премазати уљем ушушкани бурек и пећи на 200 степени Ц око 50 мин.Сјајан је хрскав пун фила уживајте