ЧЛАНОВИ КРАЉЕВСКЕ ПОРОДИЦЕ СЕ СТРОГО ПРИДРЖАВАЈУ ОВОГ НАЧИНА ИСХРАНЕ: Због једне цаке су увек ВИТКИ и здрави
Нутриционисткиња Габријела Пикок годинама је задужена за исхрану чланова најпознатије краљевске породице, а сада је открила као изгледа њихов дневни мени.
Чланови, а поготово чланице краљевске породице познати су по својој виткој линији. Чак се и за старије чланове, коментарише да су веома битални за своје године и, што је најбитније, веома здрави.
То дугују здравим навикама и уравнотеженој исхрани, а нутриционисткиња Габријела Пикок која годинама сарађује са краљевском породицом Велике Британије открила је како изгледа њихов дневни мени и по којим се то принципима они хране.
СЛАТКЕ РЕЧИ и ТУЖНА ПРИЧА - Најчешће МАНИПУЛАЦИЈЕ којима се мушкарци служе да би вас ОДВЕЛИ У КРЕВЕТ
"Ја НЕ МОГУ више, ово је много НАПОРНО" - ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ искрено проговорила: Открила какав однос Новак има са децом и какав је ОТАЦ
Баш као што поштују правила када је понашање и одевање у питању, сваки члан ове породице воли да се држи правила и када је исхрана у питању. Приметили сте да су готово сви чланови краљевске породице доживели дубоку старост, а све то захваљујући овом начину исхране.
Они примењују повремени пост. Пикок је заговорница два модела, 4:3 (четири дана у недељи се једе без ограничења, а три се уноси само 500 калорија) или модел 16:8 (пости се 16 сати у дану, а 8 сати једе).
Пост, како тврди, не препоручује клијентима искључиво због мршављења већ зато што наведене методе "делују противупално, спречавају кардиоваскуларне болести и успоравају старење".
Пикок такође тврди да је један од кључа доброг здравља уравнотежен унос шећера, стога поручује:
"Никада немојте јести воће на празан стомак јер ће вам повисити ниво шећера у крви, баш као и кафа. Препоручујем да воће једете у комбинацији са протеинима".
Доручак
За доручак препоручује кајгану од једног целог јаја и 4 беланаца и 2 парчета тоста.
Ручак
Ручак се састоји од меса, које нема пуно процената масти и такође доста поврћа.
Вечера
Вечера би, каже, требала бити најлакши оброк у дану. Најбоље би било да се она сатоји од барене рибе или туњевине и пуно сезонског поврћа.
Ужине и грицкалице
Грицкалице на бази протеина, попут јогурта са орашастим плодовима и разним семенкама или протеинске плочице, препоручује за поподневни међуоброк.