Да ли сте чули за ЈАПАНСКУ ВОДУ? Можете је направити код куће, а ово су њене ПРЕДНОСТИ
Одушевићете се!
Рецепт који се истиче се својом делотворношћу и брзим резултатима - јапанска или ђумбирова вода.
ПРАВА ТЕРАПИЈА! Држите ноге подигнуте бар 10 минута дневно: Резултати ће вас ОДУШЕВИТИ
СИМПТОМИ РАКА БУБРЕГА: Тешко га је ПРЕПОЗНАТИ, а ево који су најранији ПОКАЗАТЕЉИ!
РЕГУЛИШЕ ВАГИНАЛНЕ ИНФЕКЦИЈЕ, ПОВЕЋАВА ПЛОДНОСТ! Овај чај је најбољи за здравље жена!
Ђумбирова вода помаже у сагоревању масноћа чак и с места где су врло тврдокорне попут стомака, леђа и бедара. Осим што доприноси мршављењу, добро ће утицати и на целокупно здравље и штити од бројних болести будући да активни састојак ђумбира гингерол има противупална својства.
Напитак делује тако што убрзава метаболизам и помаже телу у сагоревању масти, без штетних последица. Осим добробити за линију има и низ повољних учинака за здравље.
Нормализује крвни притисак - редовно испијање ђумбирове воде доприноси регулацији крвног притиска, а спречава и стварање крвних угрушака за које се зна да су смртоносни.
Смањује настанак инфекција - вековима се ђумбир користи против разних инфекција, укључујући прехладе и грип.
Има противупално дејство - пиће има снажна противупална својства која га чине идеалним леком против упалних болести попут артритиса и гихта.
Побољшава циркулацију - ђумбир има способност да повећа циркулацију углавном због присутности гвожђа и цинка. Оба минерала могу побољшати проток крви и спречити низ проблема повезаних с лошом циркулацијом.
Умањује симптоме прехладе и грипа - редовна конзумација ђумбира побољшава имунитет.
Регулише пробаву - ђумбирова вода елиминише непријатне пробавне проблеме као што су проблеми с варењем, надутост, рефлукс киселине и затвор.
Олакшава бол у зглобовима - захваљујући противупалним својствима, редовно конзумирање ђумбирове воде спречиће бол у зглобовима.
- 1, 5 л воде
- Неколико танких листића ђумбира (најмање 1 цм ђумбира)
- Мало лимуновог сока
Пити сваки дан!
Припрема: Нека вода прокључа, а у међувремену ђумбир ољуштите и исеците на кришке. Додајте ђумбир у прокувану воду и кувајте док не омекша. Скините с ватре, охладите и додајте лимунов сок.
ПОВЕЗАНОСТ ТЕЛА И ЕМОЦИЈА: Како СТРАХ, БЕС, ТУГА и СТРЕС утичу на наше унутрашње ОРГАНЕ?