Како се истопила Злата Петровић? Певачица захваљујући овим ТРИКОВИМА изгледа никад боље у 61. години
Позната певачица Злата Петровић одувек је била атрактивна и једна од најпожељнијих певачица на естради. Упркос томе што има 61 годину веома је згодна, а линију одржава режимом аутофагије.
Наиме, осам сати у току дана сме да једе, док наредних 16 не сме ништа да окуси.
- Откад сам на аутофагији, смршала сам шест кила. Успела сам да скинем вишак око руку који ми је сметао. Изгубила сам и много масти у пределу стомака и струка, што је нама женама највећи проблем. Кожа ми је много чистија, ма цео организам се очистио - прича Злата за Хит и објашњава какав јој је јеловник.
Ујутру у десет доручкујем банане, урме, јабуке, чак и цвеклу у комбинацији са орашастим плодовима или чија и ланеним семеном. За ручак једем пасуљ, грашак, боранију, ма сва кувана јела, али их спремам без запршке. То исто и вечерам. Хлеб свакако годинама не једем, а газирана пића не волим. Са јелом завршим до 18 часова и после тога уопште не будем гладна до сутра у десет ујутру.
- Првих 15 дана ми је било тешко, хтела сам зидове да поједем! Дешавало ми се да прекршим аутофагију, поједем нешто нездраво или увече када изађем попијем алкохол, али сутрадан само наставим по старом. Ако видим да сам претерала и набацила које кило, кажем себи: "Е госпођо, сада ћеш да водиш рачуна о исхрани!".
Злата објашњава да је килограме набацила током пандемије коронавируса и полицијског часа:
- Највише сам се угојила током короне. Од досаде сам увече јела свакакве глупости, чипс, слаткише... Међутим, добра ствар је што сам тада свуда ишла пешке и имала сам барем неку физичку активност, јер не волим да тренирам. Код куће имам траку за трчање и само ми скупља прашину, а док је нисам купила, мислила сам да ми је неопходна. Можда се једног дана ипак активирам.
Доручак: Воће и орашасте плодове Ручак:Пасуљ или било које кувано јело, без запршке Вечера: Исто што и за ручак.
Трик савет: Једите три оброка дневно, али бирајте само намирнице које вам пријају.
Србија Данас/Stil.kurir.rs/Милка Ђукић/Пренела С.С.