НЕ БАЦАЈТЕ ГА! Ово је феноменалан рецепт како да направите КОМПЛЕТАН ОБРОК од старог ХЛЕБА, по Бакином рецепту!
05.02.2022.
08:17
Коментари (0)
Нећете моћи да станете колико је добро
На жалост, свака породица у Србији дневно баци велику количину неискоришћеног хлеба, који се осушио или је већ почео да буђа.
Међутим, постоји доста начина да тај осушени стари хлеб поново употребите у исхрани и избегнете бацање хране.
СТАРИЈИ ЈЕ ОД ЊЕ ЧАК 31. ГОДИНУ! Запрепастићете се кад видите ко је МУЖ познате водитељке "Слагалице" (ФОТО)
СТАРИЈИ ЈЕ ОД ЊЕ ЧАК 31. ГОДИНУ! Запрепастићете се кад видите ко је МУЖ познате водитељке "Слагалице" (ФОТО)
ГОЛЕ ГРУДИ И МОРЕ АЛКОХОЛА: Јована Јеремић се опустила на приватној прослави, па показала шта све зна (ФОТО)
ГОЛЕ ГРУДИ И МОРЕ АЛКОХОЛА: Јована Јеремић се опустила на приватној прослави, па показала шта све зна (ФОТО)
ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ДЕЧАКА КОЈИ ИМА РЕТКИ СИНДРОМ од којег је боловао и АЛБЕРТ АЈНШТАЈН: "Људи нас заустављају на улици и желе да додирну његову косу..."
ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ДЕЧАКА КОЈИ ИМА РЕТКИ СИНДРОМ од којег је боловао и АЛБЕРТ АЈНШТАЈН: "Људи нас заустављају на улици и желе да додирну његову косу..."
Потребно је:
- Стари хлеб (на кришке)
- 2 јаја
- 100 гр сира
- 100 гр шунке
- пар листова кулена (није неопходно)
- 3 кисела краставчића
- 200 мл јогурта
- 50 мл млека (по потреби)
- 1-2 кашике маслиновог уља
Припрема:
Хлеб исећи на кришке, шунку краставчиће и кулен на ситне коцкице. У чинију изгњечити сир, додати јаја , кашику уља и јогурт .
Све изједначити и прелити преко хлеба. По жељи можете додати мало и ренданог качкаваља. Пећи на 220 степени неких 20-ак минута.
И за свега 15 минта имате комплетан оброк - Пријатно!