Лепо изгледа, ЈОШ ЛЕПШЕГ УКУСА: Фантастичне КОЦКЕ ОД МЛЕВЕНОГ МЕСА које се припремају БРЗО И ЛАКО
10.11.2021.
08:13
Коментари (0)
Прсте да полижеш
Рецепти са млевеним месом су једни од омиљених на нашој трпези. Још ако се припремају брзо и лако немају конкуренцију.
Рецепт за коцке од млевеног меса по бакином рецепту не само што се лако припрема, већ је и визуелно веома леп, а тек за непце...
Ова јутарња рутина је КЉУЧ ЈАКОГ ИМУНИТЕТА: Повећава енергију, поспешује крвоток и УЛЕПШАВА КОЖУ
Ова јутарња рутина је КЉУЧ ЈАКОГ ИМУНИТЕТА: Повећава енергију, поспешује крвоток и УЛЕПШАВА КОЖУ
НУТРИЦИОНИСТА УПОЗОРАВА: Овај ЗАЧИН многи додају У РУЧАК, а веома ЛОШЕ утиче на ЗДРАВЉЕ и варење
НУТРИЦИОНИСТА УПОЗОРАВА: Овај ЗАЧИН многи додају У РУЧАК, а веома ЛОШЕ утиче на ЗДРАВЉЕ и варење
Потребно је:
- 400 гр млевеног меса
- 1 мања главица црног лука
- мало уља
- 2 јаја
- 2 кашике ренданог качкаваља
- 1 кашика киселе павлаке
- млевена и туцана паприка
- соли бибера
- першунов лист
- 4 чена издробљеног белог лука
Припрема:
Испржити сецкан лук на уљу па додати месо и пржити око 5-6 мин. Додати паприку туцану и млевену , млевени бибер и бели лук .
Скинути са ватре сипати у чинију па додати јаја, качкаваљ, киселу павлаку и першунов лист и све добро изједначити.
Сипати у подмазан мањи плех и посути још мало са першуновим листом и мало ренданим качкаваљем, Печи на 220 степени Ц око 35-40 мин.. Прохлађено сећи на коцке