Најбржа чоколадна торта са ПИШКОТАМА без печења и кувања - Кремастије посластице од ње нема, топи се у устима
Најлакша и најукуснија торта са пишкотама коју морате пробати што пре!
Када вам затреба брз и укусан десерт, најбржа чоколадна торта са пишкотама је савршено решење. Овај неодољиви колач је идеалан за све љубитеље чоколаде, а припрема се лако и брзо. Са само неколико састојака, можете уживати у богатом укусу који ће одушевити све госте.
Састојци:
- 1 л слатке павлаке
- 400 г тамне чоколаде
- 160 г млечне чоколаде
- 4 паковања пишкота
- 2 шлаг крема од чоколаде
- Млеко за умакање пишкота
Припрема:
Прво, у једној посуди отопите тамну и млечну чоколаду на лаганој ватри, стално мешајући како бисте добили глатку смесу. Када се чоколада потпуно отопи, оставите је да се мало прохлади.
У другој посуди, умутите слатку павлаку док не постане чврста. Када је павлака умућена, пажљиво је помешајте са охлађеном чоколадом. Ова комбинација ће створити богат и кремаст фил за вашу торту.
Узмите пишкоте и умочите их у млеко један по један, па их слажите на дно плеха. На слој пишкота равномерно распоредите део чоколадног фила. Поступак понављајте, наизменично стављајући слојеве пишкота и чоколадног фила, док не потрошите све састојке.
Завршите са слојем фила од чоколаде на врху торте. Препоручује се да торту ставите у фрижидер на неколико сати како би се стегнула, али можете је послужити и одмах ако сте нестрпљиви.
Док се торта хлади, можете припремити шлаг крему од чоколаде према упутству на паковању. Када је торта охлађена, можете је премазати шлаг кремом за додатну декорацију и укус.
Ова најбржа чоколадна торта са пишкотама је савршена за рођенданске прославе, окупљања с пријатељима или једноставно као слатка посластица за викенд. Уживајте у богатом чоколадном укусу који ће вас одушевити!