ХРСКАВА ПИЛЕТИНА СА КРОМПИРИМА - Направите јело по бакином рецепту, тајна је у миксу ових зачина (ВИДЕО)
13.10.2023.
08:37
Коментари (0)
Јело идеално за данашњи ручак!
Данас вам из бакине кухиње представљамо одличан рецепт за најхрскавију пилетину са кромпиром.
Скувајте лековиту ЈЕСЕЊУ КАФУ од жира: Окрепљује организам и побољшава крвну слику, помаже код проблема са ШТИТНОМ ЖЛЕЗДОМ
Скувајте лековиту ЈЕСЕЊУ КАФУ од жира: Окрепљује организам и побољшава крвну слику, помаже код проблема са ШТИТНОМ ЖЛЕЗДОМ
Ова КОНЗЕРВИРАНА ХРАНА ЈЕ НЕЗДРАВА! Добро обратите пажњу на декларације, садрже и превише соли и шећера
Ова КОНЗЕРВИРАНА ХРАНА ЈЕ НЕЗДРАВА! Добро обратите пажњу на декларације, садрже и превише соли и шећера
Потребно је:
- пилећи батаци
- 1 кашика киселе павлаке
- 1 кашика соја соса
- 3 чена издробљеног белог лука
- соли
- бибера
- зачина за пилетину било који
- мало уља
- кеса за печење
- по жељи кромпир
Припрема:
Месо посолити и посути зачином. Додати соја сос, павлаку, бели лук, бибер, мало уља и све изједначити. Оставити пар минута. Рерну укључити на 220 степени Ц. Месо спаковати и распоредити у кесу па завезати. Мало избушити. Пећи 50-60 минута. Уз месо предлазем печен кромпир.