Сочна МАРИНИРАНА ПИЛЕТИНА по бакином рецепту: Припремите МЕСО на овај начин пре печења, тотално другачији укус (ВИДЕО)
29.08.2022.
08:56
Коментари (0)
Преукусно!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за маринирано пилеће месо које је пекла у рерни заједно са комадићима кромпира, а ви можете и на роштиљу, уколико вам је тако боље.
Шкорпија МОРА да се ПОКРЕНЕ, Лавове ЧЕКА ПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ - Хороскоп за ПОНЕДЕЉАК је спреман
Шкорпија МОРА да се ПОКРЕНЕ, Лавове ЧЕКА ПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ - Хороскоп за ПОНЕДЕЉАК је спреман
НУТРИЦИОНИСТА УПОЗОРАВА: Никада НЕ ЗАПОЧИЊИТЕ ДАН са овим напитком, многи праве ГРЕШКУ због које се осећају уморно
НУТРИЦИОНИСТА УПОЗОРАВА: Никада НЕ ЗАПОЧИЊИТЕ ДАН са овим напитком, многи праве ГРЕШКУ због које се осећају уморно
Потребно је:
- 1 пиле или пилећи батаци
- уље со
- соја сос
- зачин за пилетину
- млевена паприка
- грануле белог лука
Припрема:
Пилетину прво посолити, додати мл. паприку, уље да се лакше може измешати, соја сос грануле белог лука. Све добро изједначити и покрити да упије, најбоље увече да преноћи. Пилетина је спремна за печење, можете је пећи у шпорету, али и на роштиљу.
Ја сам је пекла у рерни и додала још кромпир који сам премазала остатком маринаде. Пећи на 220 степени Ц око сат времена