Похована ПИЛЕТИНА као из ресторана - Не може лакше и једноставније, ево шта вам је потребно, све је готово за мање од пола сата
22.10.2024.
12:07
Коментари (0)
Јело које сви обожавају, а можете га лако припремити и код куће и уштедети доста новца.
Сви воле у ресторанима да поруче поховану пилетину. Делује да је тешко припремити је у кућним условима, а заправо је потпуно обрнуто. Представљамо вам један од рецепата уз који ћете добити савшено хрскаве комаде пилетине.
Састојци:
- 2 већа филета пилећег, белог меса
- 10 кашика брашна
- 2 јаја
- 4 кашике млека
- корн флекс
- Зачини:
- со, вегета, паприка, црвена паприка
- бели лук у праху
- уље за пржење
Од наведених састојака направити хомогену смесу, па пилетину, што мање сецкану како би се добро и лакше испржила умочити у пох смесу, затим у млевени корнфлекс (можете га изврвити и рукама, али не превише да се осети укус на крају и да буде хрскаво) и тако стављати у загрејано уље, пржити са сваке стране по два минута.