ПОСНА, ХРСКАВА, ТОПИ СЕ У УСТИМА: Пита са шампињонима пробудиће вам сва чула - БРЗ И ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ (ВИДЕО)
20.04.2022.
08:14
Коментари (0)
Прсте да полижеш!
Пита се најчешће прави од шампињона, зато што је њихова цена најприступачнија, а и зато што се могу без проблема јести у већим количинама.
Ове пите се чешто комбинују са луком или празилуком, а саставни су део и пица пите.
НИКАДА ЗАДОВОЉНА! Уколико вам је СВЕКРВА рођена у једном од ових знакова - БЕЖИТЕ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА!
НИКАДА ЗАДОВОЉНА! Уколико вам је СВЕКРВА рођена у једном од ових знакова - БЕЖИТЕ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА!
НАЈЈАЧИ ПРИРОДНИ АСПИРИН: Чај од ове БИЉКЕ ублажава КАШАЉ и респираторне проблеме, јача имунитет
НАЈЈАЧИ ПРИРОДНИ АСПИРИН: Чај од ове БИЉКЕ ублажава КАШАЉ и респираторне проблеме, јача имунитет
Потребно је:
- 400 гр шампињона
- 12 листова готових кора
- 1 веза младог лука
- 4 чена белог лука
- 4-5 младог кромпира или 2 стара
- мало бибера. соли
- по жељи мало туцане љуте паприке
Припрема:
На уљу прпржити сецкан лук па додати на листове опране шампињоне и на ситне коцкице кромпир. Посолити и динстати око 15 минута. Додати бибера, паприку и још зачина по жељи.
Кору прву попрскати уљем, преко ње још две па на трећу убацити 2-3 кашике шампињона и распоредити по кори. Савити ивице и увити у ролат.
Плех подмазати и поређати ролнице и њих премазати уљем.
Пећи на 200 степени око 45 минута.