Рецепт за ТАРАБА ТОРТУ - Готова је за свега 15 минута, а овај спој укуса, где доминира чоколада одушевиће све сладокусце
Идеалан предлог уколико сте у потрази за неким брзим и добрим рецептом.
Представљамо вам рецепт за "тараба" торту која се припрема за 15 минута.
Веома је укусна и издашна, ево шта ће вам бити потребно и како се прави.
Рецепт:
- 4 паковања пишкоте
- 1 л слатке павлаке
- 4 чаше киселе павлаке или 700 г
- 200 г шећер у праху
Умутите литар павлаке и додајте 4 чаше киселе павлаке, а затим и 200 грама шећера у праху. Смесу поделите у три дела.
Први део
Додати 300 г млевене плазме
Други део
Додати 200 гр отопљене чоколаде и 2 кесице инстант капућина
Трећи део
Додати 600 г нарезане банане.
Припремити калуп за торту, ставити га на тањир обложити папиром за печење, а дно маргарином.
Пишкоте потапати у чоколадно млеко и ређати по дну и са стране.
Прво ставити редом, први део са плазмом, па са чоколадом између ставити 200 г пуњених чоколадних ролера и на крају са смесу са бананом.
Оставити да одстоји у хладњак 5-6 сати.
Торту украсити по жељи.
Препорука је да се са стране стави 200 г отопљене чоколаде, а у средину 200 грама шлаг креме.