Слана ОБЛАНДА са шунком и качкаваљем је издашно и укусно ПРЕДЈЕЛО - Једноставна за припрему, а истовремено РАСКОШНА у укусу и визуелном изгледу
Није вам потребно више од 15 минута за припрему овог укусног предјела
Када је у питању припрема за прославе, било да је реч о рођенданима, славама или весељима, један од кључних елемената сваког стола је укусно и заситно предјело које ће одушевити госте. Слана обланда са шунком и качкављем савршен је избор за овакве прилике — једноставна за припрему, а истовремено раскошна у укусу и визуелном изгледу. Уједињује благи, слани шмек шунке и кремасти, богат укус качкаваља, све то упаковано у хрскаву обланду која савршено упија све ароме.
Ово предјело се брзо припрема, а још брже нестаје са стола, јер је толико укусно да га гости не могу да одоле. Слана обланда са шунком и качкављем уједно је и прави хит за све прилике, јер може да се послужи као хладно предјело, али и као савршен залогај уз разне врсте пића. Без обзира на то да ли организујете формалну прославу или опуштено окупљање са пријатељима, ова обланда је гаранција да ће сви бити одушевљени.
Састојци
Паковање обланди
2 киселе павлаке
600 гр ситног сира
100 гр мајонеза
тост шунке
качкаваља
Припрема
Помешати киселу павлаку, сир и мајонез па премазати храпаву страну обланде. Преко поређати тост шунку, поново нанети фил од сира и обланду. Поступак понављати док има материјала. Премазати филом одозго и около. Преко свега изрендати качкаваљ, охладити, исећи и служити.