СЛАТКА ГИБАНИЦА пуна фила и воћа је најкремастија посластица - Укусна гужвара споља хрскава, а изнутра мека и сочна
Освојиће вас и мирисом и укусом
Када је у питању савршен спој хрскаве коре и сочне унутрашњости, слатка гибанца са пуно фила и воћа заузима посебно место на свакој трпези. Ова посластица је прави ужитак за све љубитеље слатких, кремастих десерата.
Споља хрскава и златно-смеђа, а изнутра мекана и сочна, сваки залогај ове гибанце представља праву посластицу за ваша чула. Фил је богат и кремаст, са додатком воћа које овом колачу даје природну слаткоћу и освежавајући укус. Било да се одлучите за шљиве, брескве, јабуке или неко друго воће, свака верзија ове гибанце је савршен избор за све прилике, од породичних окупљања до свечаних догађаја.
Њена једноставна припрема и невероватан укус чине је омиљеном слатком посластицом која ће одушевити све госте, без обзира на узраст. Ова гибанца је прави избор када желите спојити богатство укуса са текстурама које се топе у устима.
Састојци
500 грама кора за гибаницу
200 грама крем сира
500 грама младог сира
3 јаја
5 кашика шећера у праху
1 пудинг од ванилије
1 врећица ванила шећера
1 кашичица прашка за пециво
300 мл минералне воде
300 грама јагода
100 грама боровница
2 кашике гриза
око 120 грама отопљеног путера
шећер у праху за посипање
Припрема
Детаљан поступак припреме погледајте у видеу испод.