СОЛИ ЛУБЕНИЦУ - Посластичарка ШОКИРАЛА када је открила трик који свакодневно примењује, а ово је РЕЗУЛТАТ
Пробајте!
Ако до сада нисте чули за овај трик, верујемо да ћете нам убрзо бити захвални.
Сама помисао да се лубеница соли, многе људе оставља у шоку. Међутим, посластичар Никол Вестон из Лос Анђелеса открила је на својој веб страници зашто је ово одлична комбинација.
Осетила вртоглавицу, а онда ИСКОЧИЛЕ ФЛЕКЕ ПО КОЖИ: Лекари констатовали РЕАКЦИЈУ НА ЛЕК КОЈИ НИЈЕ ПОПИЛА, а онда уследио обрт!
СМАЊУЈЕ УПАЛЕ И ПРОБЛЕМЕ СА ЦРЕВИМА И ВАРЕЊЕМ: Ево шта се дешава са организмом када ПОЈЕДЕТЕ ПАПРИКУ
- Признајем, била сам скептична када сам први пут имала посољену кришку лубенице у рукама. У то време мој пријатељ је инсистирао да то морам да пробам тврдећи да је тако још слађа. Пробала сам и био је у праву - заиста је боља посољена - написала је она.
Со лубеницу чини слађом јер креира слано слатки контраст и тако омогућава да слаткоћа још више дође до изражаја. Лубеница обично има суптилну слаткоћу због тога што је пуна воде, за разлику од јагода и другог воћа, које има концентрисанији, интензиван укус. Со, такође, подстиче производњу пљувачке што лубеницу чини још сочнијом.
Потребно је да сасвим мало соли распршите по целом комаду лубенице. Ако ставите превише соли, "убићете" њену слаткоћу и мораћете да узмете нови комад.