БОЉИ НЕГО У РЕСТОРАНУ: Овај састојак ће вам помоћи да вам ПИРИНАЧ увек буде савршено СКУВАН, БЕЗ ЛЕПЉЕЊА!
Још ћете му обогатити укус...
Приликом кувања пиринча он често постаје лепљив и сувише мекан, због чега не може да задржи своју текстуру.
Због тога је добро да знате одређене кулинарске трикове који ће вам помоћи у кувању, а један такав се односи и на спремање пиринча.
ЈАРАЦ има проблеме у комуникацији, а ОВАН бере плодове свог рада: Ово је ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 30.01
ОТПУШИТЕ ОДВОД ЗА САМО 3 СЕКУНДЕ: Уз овај ЈЕДНОСТАВАН САСТОЈАК који сви имате у кухињи решите се запушених цеви
БИЛА САМ X ПУТА СА ОЖЕЊЕНИМ МУШКАРЦИМА, ДОБРА САМ ЉУБАВНИЦА: Српска певачица ШОКИРАЛА признањем
За савршено припремљен пиринач, однос воде и пиринча треба да буде три према један, што подразумева да на једну шољу пиринча треба да сипате три шоље воде.
Такође, веома ефикасан трик поделила је и Јелена Коцмановић, познатија на Инстаграму под именом Наш дан сваки дан, која је с годинама стекла велико кулинарско искуство.
Она је открила који састојак је неопходан како би пиринач био савршено скуван, које год јело да правите.
- Уколико приликом кувања пиринча додате неколико капи лимуновог сока, пиринач се неће лепити и биће растресит – каже она.
Стога, ако вам пиринач до сада никако није успевао или ако сте почетник у кувању, следећи пут искористите овај трик и будите сигурни да ће добро испасти.