Predivan ručak: Pikantne flekice sa mlevenim mesom (RECEPT)
20.04.2020.
08:40
Komentari (0)
Preukusno.
Ako nemate ideju šta da pravite danas za ručak, ovo morate da probate.
Pravila pripreme jaja za Vaskrs: Koliko se kuvaju da ne popucaju i koliko dugo mogu da stoje
Pravila pripreme jaja za Vaskrs: Koliko se kuvaju da ne popucaju i koliko dugo mogu da stoje
OVO TREBA DA URADITE SA STAROM ČUVARKUĆOM: Svi prave KOBNU GREŠKU i navlače ZLO i BOLEST u kuću
OVO TREBA DA URADITE SA STAROM ČUVARKUĆOM: Svi prave KOBNU GREŠKU i navlače ZLO i BOLEST u kuću
Ručak spreman očas posla: Posne pljeskavice od tunjevine
Ručak spreman očas posla: Posne pljeskavice od tunjevine
Potrebno je:
- 250 gr testenine
- 250 gr mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 3-4 ćena belog luka
- maslinovo ulje
- 1 zelena paprika
- 1 paradajz
- kačkavalj
- so, .biber. aleva paprike, tucana ljuta paprika, kari. bosiljak
Priprema:
Skuvati testeninu, luk sitno iseckati pa propržiti na ulju dodati seckanu zelenu papriku .
Kad se malo isprži dodati mleveno meso. Dinstati 20 min ubaciti paradajz na kockice, seckan beli luk kao i crvenu papriku i tucanu ljutu...
Na kraju ubaciti začine .
Testeninu procediti pa izmešati sa prženim mlevernim mesom.
Odozgo narendati kačkavalja. Uživajte..
Kako da izbelite jaja? Super trik da budu savršena za farbanje i ukrašavanje
Kako da izbelite jaja? Super trik da budu savršena za farbanje i ukrašavanje
Ručak po grčkom receptu: Piletina sa limunom i kuskusom
Ručak po grčkom receptu: Piletina sa limunom i kuskusom
Savršeni obrok za tili čas: Piletina sa prelivom i belim lukom (RECEPT)
Savršeni obrok za tili čas: Piletina sa prelivom i belim lukom (RECEPT)
Super trik za šaranje uskršnjih jaja: Neodoljive tufnice na dva jednostavna načina!
Super trik za šaranje uskršnjih jaja: Neodoljive tufnice na dva jednostavna načina!