Предиван ручак: Пикантне флекице са млевеним месом (РЕЦЕПТ)
20.04.2020.
08:40
Коментари (0)
Преукусно.
Ако немате идеју шта да правите данас за ручак, ово морате да пробате.
Правила припреме јаја за Васкрс: Колико се кувају да не попуцају и колико дуго могу да стоје
Правила припреме јаја за Васкрс: Колико се кувају да не попуцају и колико дуго могу да стоје
ОВО ТРЕБА ДА УРАДИТЕ СА СТАРОМ ЧУВАРКУЋОМ: Сви праве КОБНУ ГРЕШКУ и навлаче ЗЛО и БОЛЕСТ у кућу
ОВО ТРЕБА ДА УРАДИТЕ СА СТАРОМ ЧУВАРКУЋОМ: Сви праве КОБНУ ГРЕШКУ и навлаче ЗЛО и БОЛЕСТ у кућу
Ручак спреман очас посла: Посне пљескавице од туњевине
Ручак спреман очас посла: Посне пљескавице од туњевине
Потребно је:
- 250 гр тестенине
- 250 гр млевеног меса
- 1 главица црног лука
- 3-4 ћена белог лука
- маслиново уље
- 1 зелена паприка
- 1 парадајз
- качкаваљ
- со, .бибер. алева паприке, туцана љута паприка, кари. босиљак
Припрема:
Скувати тестенину, лук ситно исецкати па пропржити на уљу додати сецкану зелену паприку .
Кад се мало испржи додати млевено месо. Динстати 20 мин убацити парадајз на коцкице, сецкан бели лук као и црвену паприку и туцану љуту...
На крају убацити зачине .
Тестенину процедити па измешати са прженим млеверним месом.
Одозго нарендати качкаваља. Уживајте..
Како да избелите јаја? Супер трик да буду савршена за фарбање и украшавање
Како да избелите јаја? Супер трик да буду савршена за фарбање и украшавање
Ручак по грчком рецепту: Пилетина са лимуном и кускусом
Ручак по грчком рецепту: Пилетина са лимуном и кускусом
Савршени оброк за тили час: Пилетина са преливом и белим луком (РЕЦЕПТ)
Савршени оброк за тили час: Пилетина са преливом и белим луком (РЕЦЕПТ)
Супер трик за шарање ускршњих јаја: Неодољиве туфнице на два једноставна начина!
Супер трик за шарање ускршњих јаја: Неодољиве туфнице на два једноставна начина!