(VIDEO) Dodala je ovu SMESU u sveže PILEĆE belo MESO I dobila PREUKUSAN ručak koji izgleda veoma dekorativno
18.05.2021.
08:36
Komentari (0)
Možete ga poslužiti uz omiljeni prilog, krompir ili pirinač, a i salata će biti sasvim dovoljna.
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za aromatičnu piletinu sa karijem.
ČETIRI KILOGRAMA ZA MESEC DANA: Svako jutro u jogurt DODAJ jednu KAŠIČICU ovog začina, vraća energiju
ČETIRI KILOGRAMA ZA MESEC DANA: Svako jutro u jogurt DODAJ jednu KAŠIČICU ovog začina, vraća energiju
RECEPT ZA MRŠAVLJENJE Endija Vorhola je BLAGO REČENO ČUDAN: Malo ko bi testirao ovu dijetu...
RECEPT ZA MRŠAVLJENJE Endija Vorhola je BLAGO REČENO ČUDAN: Malo ko bi testirao ovu dijetu...
Potrebno je:
- 5-6 kašika pilećeg fileta
- 200 gr kisele pavlake
- 3 čena belog luka izdrobljenog
- malo kačkavalja
- 1 kašičica senfa
- malo karija, biber, so
- ulje
Priprema:
File posoliti pobiberiti i dodati izdrobljen beli luk i malo ulja. Tiganj četkicom premazati uljem.
PoreĐati filete i peći 15-20 min. sa okretanjem. Kad su fileti gotovi izvaditi ih, a u taj tiganj staviti pavlaku da se istopi dodati u nju senfa i rendanog kačkavaljai 2 kašičice belog luka. Posoliti pobiberiti. Gotove šnicle preliti sosom posuti seckanim peršunovim listom.
Uživajte u fantastičnom ukusu.