(ВИДЕО) Додала је ову СМЕСУ у свеже ПИЛЕЋЕ бело МЕСО И добила ПРЕУКУСАН ручак који изгледа веома декоративно
18.05.2021.
08:36
Коментари (0)
Можете га послужити уз омиљени прилог, кромпир или пиринач, а и салата ће бити сасвим довољна.
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за ароматичну пилетину са каријем.
ЧЕТИРИ КИЛОГРАМА ЗА МЕСЕЦ ДАНА: Свако јутро у јогурт ДОДАЈ једну КАШИЧИЦУ овог зачина, враћа енергију
ЧЕТИРИ КИЛОГРАМА ЗА МЕСЕЦ ДАНА: Свако јутро у јогурт ДОДАЈ једну КАШИЧИЦУ овог зачина, враћа енергију
РЕЦЕПТ ЗА МРШАВЉЕЊЕ Ендија Ворхола је БЛАГО РЕЧЕНО ЧУДАН: Мало ко би тестирао ову дијету...
РЕЦЕПТ ЗА МРШАВЉЕЊЕ Ендија Ворхола је БЛАГО РЕЧЕНО ЧУДАН: Мало ко би тестирао ову дијету...
Потребно је:
- 5-6 кашика пилећег филета
- 200 гр киселе павлаке
- 3 чена белог лука издробљеног
- мало качкаваља
- 1 кашичица сенфа
- мало карија, бибер, со
- уље
Припрема:
Филе посолити побиберити и додати издробљен бели лук и мало уља. Тигањ четкицом премазати уљем.
ПореЂати филете и пећи 15-20 мин. са окретањем. Кад су филети готови извадити их, а у тај тигањ ставити павлаку да се истопи додати у њу сенфа и ренданог качкаваљаи 2 кашичице белог лука. Посолити побиберити. Готове шницле прелити сосом посути сецканим першуновим листом.
Уживајте у фантастичном укусу.