БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО: Поховани сир из рерне богатог укуса
23.03.2020.
12:28
Коментари (0)
Јефтино...
Припремите са задовољством.
ЕДУКАЦИЈА У ВРЕМЕ КОРОНАВИРУСА: Антисепса, дезинфекција и СВЕ врсте дезинфекционих средстава
ЕДУКАЦИЈА У ВРЕМЕ КОРОНАВИРУСА: Антисепса, дезинфекција и СВЕ врсте дезинфекционих средстава
Узмите ствар у своје руке: Направите сами ЗАШТИТНУ МАСКУ против вируса
Узмите ствар у своје руке: Направите сами ЗАШТИТНУ МАСКУ против вируса
Потребни састојци:
- 4 дебље четвртасте кришке сира траписта,
- 2 јајета,
- 2-3 кашике брашна,
- 4-5 кашика презле,
- 2 кашике уља,
- со и бибер.
Припрема:
Рерну укључите да се греје на најјаче (што је за стандардне обичне рерне 250-280°Ц).
У једној посуду умутите јаја и уље са мало соли и бибера. У другу посуду ставите пбрашно, а у трећу презлу. Кришке сира уваљајте у брашно, затим у јаја и на крају у презлу.
Испохован сир послажите у тепсију и ставите у загрејану рерну. Пеците на истој температури десетак минута или док презла не порумени. Послужите уз салату и прилог по жељи.
Једноставни савети за одржавање одеће: Како уклонити мрље од чоколаде
Једноставни савети за одржавање одеће: Како уклонити мрље од чоколаде
Оброк готов за 20 минута: Овако спремљена пилетина је најмеканија (РЕЦЕПТ)
Оброк готов за 20 минута: Овако спремљена пилетина је најмеканија (РЕЦЕПТ)
Ред поврћа, ред сира: Мусака од тиквица и плавог патлиџана (РЕЦЕПТ)
Ред поврћа, ред сира: Мусака од тиквица и плавог патлиџана (РЕЦЕПТ)
ОПРЕЗ! Ево колико дуго смемо да чувамо ЗАМРЗНУТЕ намирнице
ОПРЕЗ! Ево колико дуго смемо да чувамо ЗАМРЗНУТЕ намирнице