ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: Направите најукуснију погачу без квасца
31.03.2020.
16:00
Коментари (0)
Укусно и једноставно.
Укус детињства.
Имате брашна, немате квасца? Сетите се овог старог српског рецепта
Имате брашна, немате квасца? Сетите се овог старог српског рецепта
Дајте му још једну шансу: Генијалан трик да сачувате смежурано воће и поврће
Дајте му још једну шансу: Генијалан трик да сачувате смежурано воће и поврће
КАЈА ОСТОЈИЋ ДОМАЋИЦА: Показала КАКО прави питу са сиром и зељем - прсте да полижете! (ВИДЕО)
КАЈА ОСТОЈИЋ ДОМАЋИЦА: Показала КАКО прави питу са сиром и зељем - прсте да полижете! (ВИДЕО)
Састојци:
- 500г брашна
- кашичица соли
- мало соде бикарбоне
- пола кесице прашка за пециво
Припрема:
Брашно замесити са топлом водом, да буде тврђе. Додати соду бикарбону, со и прашак за пециво и све сјединити. тесро развући оклагијом н а 2-3цм дебљибе. Сравити у пех и избости на пар места виљушком. Ставити у рерну, загерејану на 22о степени и печи око 20 минута.
БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО: Поховани сир из рерне богатог укуса
БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО: Поховани сир из рерне богатог укуса
НЕВЕРОВАТАН ОБРОК! Лажни бурек од макарона (РЕЦЕПТ)
НЕВЕРОВАТАН ОБРОК! Лажни бурек од макарона (РЕЦЕПТ)
КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Запечена тестенина болоњезе (РЕЦЕПТ)
КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Запечена тестенина болоњезе (РЕЦЕПТ)
Шеф тврди: Кромпир за савршени пире не кува се у води!
Шеф тврди: Кромпир за савршени пире не кува се у води!
Имате брашна, немате квасца? Сетите се овог старог српског рецепта
Имате брашна, немате квасца? Сетите се овог старог српског рецепта