Велико интересовање гостију: Дани Истре у „Моми Crazy Фисх“ продужени до 28. априла
Ресторан „Моми Crazy Фисх“ са задовољством обавештава јавност да се манифестација „Дани Истре“, која је почела 11. априла, услед огромног интересовања, наставља до 28. априла.
Због великог броја посетилаца и изузетне подршке коју су исказали гости ресторана, одлучено је да буде продужено трајање овог аутентичног догађаја.
„Ово изузетно културно-кулинарско путовање кроз богатство истарске традиције и гастрономије биће настављено, будући да су наши гости, Београђани, осведочени љубитељи истарске кухиње. Они су нас својим великим одзивом уверили да продужимо време трајања манифестације. Наш гост, поречки гастро мајстор Гианпауло Сардот и у наредним данима припремаће најразноврснија јела, састављена од локалних намирница и то по рецептури која се у Истри негује с колена на колено“, истичу из ресторана „Моми Crazy Фисх“.
Уз додир савременог и традиционалног приступа, Дани Истре представљају јединствено искуство које очарава пажљиво бираним менијем и специјалитетима инспирисаним богатом истарском кулинарском традицијом, а гости сваког дана имају прилику да пробају јадранске шкампе, карпаћо од хоботнице, Јакопове капице са кремом од Мотовунског тартуфа, истарски фужи, рижото са шпаругама, реп грдобине у истарском шафрану, бранцин, тостиране Јакопове капице са Грана истриана сиром, јунеће образе и препознатљиви медитерански специјалитет, истарски пршут. За љубитеље слаткиша, Сардот припрема колач на бази беле чоколаде са свежим босиљком и рузмарином. Незаобилазни део менија чине и вина из ове бајковите регије, и то из винарије „Пилато“, међу којима се нарочито истиче чувена Малвазија, прављена Сур лие методом.
Подсетимо, ресторан „Моми Crazy Фисх“ позициониран је на најатрактивнијој градској локацији, у приземљу Тржног центра „Галерија“, а послује у оквиру W Hospitality Гроуп.