Обланда са ПЛАЗМОМ и чоколадом, готова за 20 МИНУТА - Мекана, а хрскава, брзо се прави и још се брже поједе
19.11.2023.
09:04
Коментари (0)
Обланде са чоколадом воле све генерације, и најмлађи и најстарији. Лако се праве, од јефтиних састојака, а улепшавају сваку трпезу.
Потребно је:
- 1 мања обланда
- 150 гр маргарина
- 4 кашике прах шећера
- 200 гр киселе павлаке
- 4 кашике млевених ораха
- 200 гр млевене плазме
- 100 гр млечне чоколаде
Олакшала себи ЗИМСКО чишћење, за МАЊЕ ОД 100 динара уклонила је СВЕ ФЛЕКЕ СА ДУШЕКА - Скида мрље и УБИЈА БАКТЕРИЈЕ (РЕЦЕПТ)
Олакшала себи ЗИМСКО чишћење, за МАЊЕ ОД 100 динара уклонила је СВЕ ФЛЕКЕ СА ДУШЕКА - Скида мрље и УБИЈА БАКТЕРИЈЕ (РЕЦЕПТ)
Никад УКУСНИЈИ рецепт за КРОМПИР - Предлог из бакине кухиње обједињује САВРШЕНУ мешавину ЗАЧИНА (ВИДЕО)
Никад УКУСНИЈИ рецепт за КРОМПИР - Предлог из бакине кухиње обједињује САВРШЕНУ мешавину ЗАЧИНА (ВИДЕО)
Припрема:
Миксером измутуити маргарин и шећер, додати павлаку. Додати млевену плазму и поделити на два дела. У једно додати истопљену чоколаду у другу додати млевене орахе. По жељи додати мало рума. Сваки фил поделити на два дела. Први лист обланде премазати светлим, па тамним, светлим тамним и одозго поклопити листом обланде. Ставити нешто тешко преко и оставати на хладно. Сећи по жељи.