НАЈУКУСНИЈА ЧОРБИЦА ОД ПОВРЋА: Једноставна и брза припрема, а састојци јефтини и пуни витамина
Ово јело је благо и здраво, идеално за летње дане
У овим топлим данима најбоље је да се конзумира лагана храна, те вам доносимо рецепт за посну чорбу са поврћем. Припрема је толико једноставна да чак и почетници могу да је спреме врло лако.
Чорба се брзо спрема, састојци су јефитни, а обилује витаминима. Погодна је за све оброке, а посебно као благо предјело.
НАЈКРЕМАСТИЈИ КОЛАЧ НА СВЕТУ - Фантастична комбинација карамела, брескви и пенастог мирисног бисквита (РЕЦЕПТ)
ПРЖЕНИЦЕ НА НОВ НАЧИН: Фантастична комбинација сира и младог лука претвориће стари хлеб у савршен оброк
Потребно је:
- веза црног младог лука
- 2 шаргарепе
- 3 чена белог лука
- 1 корен целера
- 2 стабљике целера
- 2 паприке
- 2 мања млада кромпирића
- шака броколија (може из замрзивача)
- 1 кашика зачина
- 3 кашике пиринча
- першунов лист
- уље
Припрема:
На уљу пропржити сецкан лук, једну рендану паприку, исечену шаргарепу и бели лук, па кад омекне, додати корен целер исечен на коцкице, стабљике целера и кромпириће. Додати одмах зачин и налити водом.
Кувати 20 минута, па додати шаку броколија и опран пиринач. Кувати још 10 минута, а потом убацити сецкан першунов лист и млевени бибер.
Наса витаминска чорбица је готова. Пријатно!