Чак и "пластични" парадајз овако припремљен има савршен укус - У салату се додаје ово поврће, разлика је неупоредива
Спремаћете салату увек овако, једноставно да нема даље, а ефектно.
Куповини парадајз, који многи у шали називају "пластичар" дефинитивно не може ни прићи домаћем парадајзу. Међутим, домаћи је, осим ако немате своју башту, теже наћи у продаји и наравно квалитет диктира цену, па је врло често и скупљи.
Тако да вам се сигурно више пута дешавало да морате да се задовољите обичним, не тако укусним.
Ипак, у зависности од тога како припремате салату и из оваквог парадајза можете извући још више сласти. Салата може бити веома укусна.
Потребно вам је само мало уља и соли, по извору бирајте обичну или морку, маслиново или обично уље, али је једнако добро и са обичним и тајни састојак љубичасти лук, који из овог парадајза извлачи сласт.
Прво очистите лук и исеците га на најситније коцкице тако да отпусти свој сок, а затим додајте мало уља и соли и добро промешајте. Оставите да одстоји док не исечете парадајз такође на коцке, само крупније и на крају помешајте са смесом. Оставите још 10 минута у фрижидеру.
Пријатно.