ЗАМИРИСАЋЕ ЦЕЛА КУЋА: Преукусан КОЛАЧ из бакине кухиње, БРЗО се припрема, а ЈАБУКЕ и ЦИМЕТ сви воле
02.10.2021.
09:09
Коментари (0)
Дивна посластица за почетак викенда...
БОЉЕ СУ ОД МЛЕКА: Ове НАМИРНИЦЕ су препуне КАЛЦИЈУМА, права ХРАНА за КОСТИ, нерве и МИШИЋЕ
БОЉЕ СУ ОД МЛЕКА: Ове НАМИРНИЦЕ су препуне КАЛЦИЈУМА, права ХРАНА за КОСТИ, нерве и МИШИЋЕ
Стрелац НЕРВОЗАН, код БИКА НАПЕТА СИТУАЦИЈА: Дневни ХОРОСКОП за СУБОТУ је ту, ево шта предвиђа
Стрелац НЕРВОЗАН, код БИКА НАПЕТА СИТУАЦИЈА: Дневни ХОРОСКОП за СУБОТУ је ту, ево шта предвиђа
Потребно је за бисквит:
- 2 јаја
- 3 кашике шећера
- 12 кашика уља
- 12 кашика млека
- 10 кашика брашна
- 1 кашика какаоа
- 1 прашак за пециво
Надев:
- 700 гр јабука
- 100 гр сецканих ораха
- 1 кашичица цимета
- 2-3 кашике шећера
- мало сувог грожђа
Припрема: Умутити јаја са шећером пенасто додати брашно са прашком за пециво, додати уље, млеко, изједначити.
У један део додати какао.
Плех обложити пек папир вел 30x20 цм. и пећ 10 мин. Јабуке изрендати додати шечер, цимет, сецкане орахе и измешати. Кад се тамни део бисквита испече истрести јабуке и поравнати.
Преко њега додати светли део теста изједначати и пећи око 40-45 мин. на 190 степени Ц. По жељи possuti прах шећером замирисан ванилом.