НЕКА ДОМ ЗАМИРИШЕ НА ДЕТИЊСТВО: Принцес крофне по рецепту наших БАКА – најлепше које сте ИКАДА пробали
26.06.2023.
08:21
Коментари (0)
Обрадујте сва чула овим феноменалним рецептом
Потребно је:
- 150 гр брашна
- 250 мл воде
- 100 мл уља
- 4-5 јаја
- мало соли
Надев:
- 600 мл млека
- шећер по жељи
- 1 ванилин шећер
- 2 пудинга
- 200 мл слатке павлаке
Дечак убица из "Рибникара" НЕ ПОКАЗУЈЕ ЕМПАТИЈУ! Др Рајовић о таквој ДЕЦИ - "Њима МОЗАК НЕ РАДИ ДОБРО, почињу да се појављују ЕКСТРЕМНИ ПРИМЕРИ"
Дечак убица из "Рибникара" НЕ ПОКАЗУЈЕ ЕМПАТИЈУ! Др Рајовић о таквој ДЕЦИ - "Њима МОЗАК НЕ РАДИ ДОБРО, почињу да се појављују ЕКСТРЕМНИ ПРИМЕРИ"
У Задрузи јела само 1 НАМИРНИЦУ за сва три оброка! Овако је Александра Николић за 2 НЕДЕЉЕ смршала 8 КИЛОГРАМА
У Задрузи јела само 1 НАМИРНИЦУ за сва три оброка! Овако је Александра Николић за 2 НЕДЕЉЕ смршала 8 КИЛОГРАМА
Припрема:
У шерпу сипати воду, со, уље, па кад проври додати брашно и пећи 1 минут. Охладити па убацити јаја, једно по једно и мутити.
Пећи у плеху подмазаном, вадећи кашичицом. Може и у мафин калупима.
Пећи на 200 степени Ц 300 минута. Охладити. Скувати пудинг и умутити павлаку. Пресећи крофне па кашиком ставити пудинг, па одозго павлаку. Може да стоји неколико дана у кутији. По жељи посути прах шећером.