ГОТОВА ЗА МАЊЕ ОД САТ ВРЕМЕНА - Направите питу са јабукама по рецепту из бакине кухиње (ВИДЕО)
07.09.2022.
13:08
Коментари (0)
Брзо и једноставно се припрема!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за питу са јабукама. Традиционална посластица којој се увек сви радо враћамо. Пробајте да је спремине на овај начин.
РЕЦЕПТ ЗА ПРИРОДНИ РЕГЕНЕРАТОР садржи САМО ЈЕДАН САСТОЈАК, и то јефтин, а чини чуда!
РЕЦЕПТ ЗА ПРИРОДНИ РЕГЕНЕРАТОР садржи САМО ЈЕДАН САСТОЈАК, и то јефтин, а чини чуда!
Промениће се СУДБИНА ЉУДИ РОЂЕНИХ у овом ПЕРИОДУ - Ови дани у СЕПТЕМБРУ доносе изузетну СРЕЋУ
Промениће се СУДБИНА ЉУДИ РОЂЕНИХ у овом ПЕРИОДУ - Ови дани у СЕПТЕМБРУ доносе изузетну СРЕЋУ
Потребно је:
- танке коре
- 5 већих јабука
- 50 мл уља
- 2 кашике гриза
- 2 кашике плазне
- мало цимета
- 50 гр сувог грожђа
- прах шећер
Припрема:
Јабуке очистити изрендати додати шечеера по жељи ..Шерпу подмазати уљем па кад се угреје сипати јабуке. Кад се добро угреју пустити да се пеку око 5-6 минута. Додати гриз и плазму, суво грожђе, цимет. Надев је спреман.
Раширити прву кору, премазати уљем, преко ње додати другу па трећу кору. У дно ставити неколико кашика надева увити и одмах ножем исећи на ролатиће, али не до краја.
Ређати у подмазан плех и премазати уљем. Пећи на 200 степени 30- 40 мин зависности од шпорета. Посути прах шећером...