Пита са КОБАСИЦАМА и качкаваљем - Направите ПРЕУКУСАН ДОРУЧАК по рецепту из бакине кухиње (ВИДЕО)
23.07.2023.
07:34
Коментари (0)
Одушевиће вас укус!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за сасвим необичну питу са кобасицама. о
ЦИМЕРИ ИЗ ПАКЛА: Ово су најгори знакови за заједнички живот, НЕ ДЕЛЕ, СЕБИЧНИ СУ и АЉКАВИ, надамо се да имате своју собу
ЦИМЕРИ ИЗ ПАКЛА: Ово су најгори знакови за заједнички живот, НЕ ДЕЛЕ, СЕБИЧНИ СУ и АЉКАВИ, надамо се да имате своју собу
ОВЕ ТРИ СТВАРИ највероватније УРАДИТЕ ПОГРЕШНО након непроспаване ноћи: Мислите да чините себи добро, а заправо радите сасвим супротно!
ОВЕ ТРИ СТВАРИ највероватније УРАДИТЕ ПОГРЕШНО након непроспаване ноћи: Мислите да чините себи добро, а заправо радите сасвим супротно!
Потребно је:
- танке коре
- 2 јаја
- 200 мл јогурта
- 30 мл. уља
- 200 гр сецканих кобасица
- 2 кашике твђег сира
- мало качкаваља
Припрема:
Умутити јаја са јогуртом и уљем, сир и кобасице исећи на ситне коцкице. Раширити танку корицу на сто па је премазати јајима и по њој побацати коцкице кобасица. Скупити кору као хармонику и увити је у пужа и ставити на средину подмазаног округлог плеха. Следећу кору исто тако скупити и наставити у круг око прве коре у средини. Побацати ако је остало кобасица у кривине као и сир коцкице. Посути качкаваљем па пећи на 180 степени Ц око 30-40 минута. Фантастична фина хрскава одлична за доручак, ужину или вечере. Може се користити и као ручак толико је добра. Уживајте!