Посна чорба КРОМПИРУША - Лакши рецепт не постоји за јело "на кашику" идеално за дане ПОСТА, храни и хидрира
02.12.2024.
18:12
Коментари (0)
За пробаву и здрав метаболизам немојте запоставити кувану храну ових дана.
Направите чорбу која ће вас окрепити у данима поста, али и када је напољу хладно и не желите да једете превише тешку храну.
Ево шта вам је потребно, а поступак је једноставан.
Састојци:
- 2 главице лука
- целера
- паприка свежа
- шаргарепа
- свежег парадајиза(ако има)
- першуна
- кромпира( овисно колико волите да вам је густа чорба)
- мало белог лука и љуте папирчице
Све наведе састојке издинстати, додати кромпир и налити воде толико да се прекрије, при крају додати сок од парадајза, мало белог лука и посну, биљну коску за супу.
Када се кромпир укува добро извадите неколико комадића и виљушком измрвите и вратите у шерпу да чорба постане гушћа.