Преливена, сочна ПИТА СА МЕСОМ! Направите је по бакином рецепту, идеално за недељни доручак (ВИДЕО)
14.05.2023.
09:13
Коментари (0)
Обрадујте укућане преукусним јелом!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за питу са месом.
Лекар У ЕМИСИЈИ УЖИВО приметио ПРОМЕНУ код жене НА ВРАТУ - Одмах је контактирао, уследио сценарио из пакла
Лекар У ЕМИСИЈИ УЖИВО приметио ПРОМЕНУ код жене НА ВРАТУ - Одмах је контактирао, уследио сценарио из пакла
ПЕТУНИЈЕ ЋЕ ЦВЕТАТИ СВЕ ДО ОКТОБРА: Само је потребно да их заливате на ПОСЕБАН начин
ПЕТУНИЈЕ ЋЕ ЦВЕТАТИ СВЕ ДО ОКТОБРА: Само је потребно да их заливате на ПОСЕБАН начин
Ово је најлепша преливена пита са месом, сочна пуна надева - врхунског укуса.
Потребно је:
- 2 већа главица црног лука
- 2 мања веза младог црног лука
- 500 гр млевеног меса
- 2 рендана кромпира бибера,
- сувог зачина...
- соли
- уља
- 500 гр танких кора
- 3 јаја
- 200 мл јогурта
- 100 мл киселе воде (може млеко)
Припрема:
Исећи ситно црни лук и млади лук и упржити па додати млевено месо и динстати га 15 минута. Додати рендан кромпир, млевен бибер, зачин и мало соли. Све добро изједначити.
У тепсију подмазану ређати две коре које се подмажу уљем ставља се трећа и 3 кашике надева се распореди и тако до утрошка. Оставити две коре са којом ушушкамо питу и исечемо је на коцке.
У веће лонче умутимо јаја, додамо јогурт и мало киселе воде. Прелити питу и протрести. Пећи на 200 степени око 50 - 60 минута да испари течност и лепо зарумени. Прохлађену сећи.