ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ НА БАКИН НАЧИН - Преукусно је и БРЗО се припрема, а један састојак је кључан (ВИДЕО)
Предлог за данашњи ручак!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за савршена пилећа прса.
Потребно је:
- пар пилећих прса
- 100 гр шунке
- 50 гр качкаваља листови
- 50 г сувог врата
- 4 кашике кремастог сира за мазање
- 3 сира зденка
- мало ренданог качкаваља
- зачин за пилетину
- суви зачин
- мало белог лука у гранулама
- мало ренданог качкаваља
Лавови САМО СМИРЕНО, пред вама је изазован дан, Рибе да поведу РАЧУНА о ЗДРАВЉУ - Хороскоп за ПЕТАК је спреман
МИЛИОНИ, КАМИОНИ, А ЈЕДЕ ПАСУЉ ИЗ КОНЗЕРВЕ: За српског певача сви верују да је МИЛИОНЕР, а снимљено како заправо живи
Припрема:
Пилетину исећи на танке шницле па између фолије мало истањити.
Посуту сувим зачином и зачином за пилетину. и мало маслиновим уљем и белим луком Измешати рукама.
Прву шницлу раширити у послужавник па премазати са крем сиром, преко ставити листове шунке, затим мало премазати топљени сиз зденка па лист сувог врата. затим одозго качкаваљ и премати сиром и месо.
Одозго ситно изрендати качкаваљ. Можете овај састав и редостлед измењати сами како вама одговара.
Тепсију обложити пек папиром и месо ређати у плех. Пећи на 220 степени Ц око 30.40 мин да зарумени. Служити топло. Неописиво добро. Кремасно мекано само цури прсти се лижу