Знате ли ШТА УНОСИТЕ у ОРГАНИЗАМ када једете СУПИЦУ из КЕСИЦЕ - Састав овог брзог јела вам се неће допасти
Обратите пажњу колико често се нађе на вашој трпези и обратите пажњу на ова два састојка!
Живот никада није био бржи него данас. Превише обавеза, а мало времена утиче на животе свих људи. Због тога некад немамо времена за припрему домаће супе, већ посежемо за онима из кесице.
Следи КРВАРЕЊЕ, ОТЕЖАНО ДИСАЊЕ И ЗУЈАЊЕ У УШИМА - Доктор УПОЗОРИО на ово стање организма, ОДМАХ обратите пажњу
Брусница ИДЕАЛНА за ДИЈАБЕТИЧАРЕ, спречава ИНФЕКЦИЈЕ мокраћних канала, чува срце - Овако се припрема ЧАЈ
За пар минута добијете четири тањира супе и то се чини као сјајна замена. Али, ако их често конзумирате морате знати неколико ствари. Састав супе из кесице није баш добар за наше здравље, због тога што оне садрже доста соли и резанца од белог брашна.
То значи да је повећан удео угљених хидрата, а посебан проблем представљају трансмасти, односно хидрогенизоване биљне масти и појачивачи укуса. Висока концентрација трансмасти, шећера и соли, може оштетити ћелије и повећати ризик од настанка запаљенских процеса у организму.
Ако једете супе из кесице два до три пута недељно, то није добро. Избегавајте често конзумирање ових супа.