Znate li ŠTA UNOSITE u ORGANIZAM kada jedete SUPICU iz KESICE - Sastav ovog brzog jela vam se neće dopasti
Obratite pažnju koliko često se nađe na vašoj trpezi i obratite pažnju na ova dva sastojka!
Život nikada nije bio brži nego danas. Previše obaveza, a malo vremena utiče na živote svih ljudi. Zbog toga nekad nemamo vremena za pripremu domaće supe, već posežemo za onima iz kesice.
Sledi KRVARENJE, OTEŽANO DISANJE I ZUJANJE U UŠIMA - Doktor UPOZORIO na ovo stanje organizma, ODMAH obratite pažnju
Brusnica IDEALNA za DIJABETIČARE, sprečava INFEKCIJE mokraćnih kanala, čuva srce - Ovako se priprema ČAJ
Za par minuta dobijete četiri tanjira supe i to se čini kao sjajna zamena. Ali, ako ih često konzumirate morate znati nekoliko stvari. Sastav supe iz kesice nije baš dobar za naše zdravlje, zbog toga što one sadrže dosta soli i rezanca od belog brašna.
To znači da je povećan udeo ugljenih hidrata, a poseban problem predstavljaju transmasti, odnosno hidrogenizovane biljne masti i pojačivači ukusa. Visoka koncentracija transmasti, šećera i soli, može oštetiti ćelije i povećati rizik od nastanka zapaljenskih procesa u organizmu.
Ako jedete supe iz kesice dva do tri puta nedeljno, to nije dobro. Izbegavajte često konzumiranje ovih supa.