Поховане пуњене паприке
14.09.2014.
10:31
Коментари (0)
За све оне који воле да пеку и љуште паприке! Знамо да вас је много!
Потребно:
- 8 печених паприка
- 2 јајета
- качкаваљ
- шунка
- брашно
- презле
- уље
- со
Припрема:
Засладити се рафаело куглицама!
Печене паприке очистити и усолити. Качкаваљ сећи на штапиће и сваки штапић обмотати листом шунке, па тиме пунити паприке. Ако паприке нису целе раширите их, пуните и замотајте као сарму. Умутите јаја и сваку паприку панирајте – уваљајте у брашно, па у јаја, па у презле, па поново у јаја и у презле како би се створио дупли бечки пох.
Паприке пржите на загрејаном уљу и одлажите на салвету како би се упила сувишна масноћа.
Служите уз мајонез.