Спремите му ОВАЈ РУЧАК, а за дезерт очекујте БОМБАСТИЧНИ СЕКС!
Биће вам веома захвалан.
Стара изрека каже да пут до мушко срца, води преко стомака. У преводу, уколико га освојите вашим кулинарским вештинама, постоје реалне шансе да ћете га задржати за цео живот.
Наравно, будимо реални, осим уколико се нисте определиле другачије, већина жена мора да балансира између пословног и приватног живота, па често и немају баш много времена за кухињу.
Ипак, то што нисте стајале крај шпорета 100 сати, не мора да значи да ручак неће бити "прсте да полижете". Управо и најбржа јела могу да буду и најукуснија.
Ваш драги ће бити срећан шта год да му спремите, али ћете ви бити још срећније уколико то буде баш овај ручак.
Уколико сте планирали да после ручка имате "врелу акцију међ' чаршавима", најбоље би било да спремите лаганији оброк попут рибе из рерне, са бареним кромпиром. Ово јело је пун погодак јер мало тога овде може да крене по злу, укусно је, а лепо изгледа и на тањиру.
Припрема:
Рибу по избору засеците, па у њу ставите ситно исецкан бели лук, першун (одличан афродизијак) и вегету. Уколико користите филете рибе, све то само поспите преко ње. Потом добро увијте у алуминијумску фолију, ставите у рерну на 200 Ц и оставите да се пече. У просеку је потребно око пола сата да се испече, али наравно, уколико није готово, оставите и који минут дуже.
У међувремену, исецкајте кромпир на крупније комаде, скувајте га, али оставите у води док не дође време да се послужи.
Риба припремљена на овај начин се неће лепити и имаћете целе комаде, што ће бити лепо и на око.
У посебној чинијици направите прелив за рубу од мало уља, першуна и сока од лимуна.
Кромпир извадите у посебну посуду и зачините вегетом.
Дезерт ће "донети" ваш драги.
Уживајте!
Додајте само мало ОВОГ зачина у ПРЖЕНИЦЕ - биће укусније за 100 ОДСТО! (ФОТО)